وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:

بار مهم قطب علمی گردشگری بر عهده دانشگاه علم و فرهنگ است

دکتر مونسان با تأکید بر اینکه بار مهم قطب علمی گردشگری را دانشگاه علم و فرهنگ برعهده گرفته‌ است، تصریح کرد: پس از آن به سایر دانشگاه‌ها هم توسعه پیدا کرده و دانش آموختگانی تربیت می شوند که برای آینده گردشگری کشور مزیت هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ دکترمونسان در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری جهاد دانشگاهی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: باوجود همه تهدیدهای محیطی در حوزه گردشگری ولی ظرفیت ذاتی گردشگری در کشور ما بالاست.

وی تاکید کرد: دشمنان تبلیغات گسترده‌ای برای صرف‌نظر کردن از سفر به ایران و کنسل کردن پرواز‌ها داشته‌اند و البته این‌ها اثرات خود را نیز بر گردشگری می‌گذارد،اما با توجه به ظرفیت بالای گردشگری در کشور این شرایط به سرعت قابل ترمیم است و حالت پیش‌رونده گردشگری تداوم می‌یابد.

وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: خوشبختانه با کمک دانشگاه علم و فرهنگ قرار است با شکل‌گیری حساب‌های  اقماری گردشگری درآمد‌های این حوزه ساماندهی شود. همچنین سه سند مهم برنامه ریزی راهبردی گردشگری، برندسازی و نظام جامع  آموزش کشور نیز به کمک دانشگاه علم و فرهنگ در حال تهیه است.

وی افزود: معتقدیم گردشگری محرک اقتصاد کشور است، درآمدزاست و حوزه‌های پوشاک، حمل و نقل و صنایع غذایی را رونق می‌دهد. گردشگری در مقابل سایر حوزه‌ها در کشور کمترین هزینه را دارد. اگر اعتبارات گردشگری تأمین شود، ظرف یکسال آینده درآمد حاصل از گردشگری در صدر قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید براین که در تدوین برنامه اقدام ملی که با همکاری سازمان گردشگری یونسکو در حال انجام است دانشگاه علم و فرهنگ نقش ویژه‌ای دارد، گفت: سند توسعه گردشگری کشور آماده شده و در کمیسیون مربوطه در مجلس در حال بررسی است و اسناد پایه‌ای گردشگری نیز درحال تدوین و تهیه است و اگر به ابلاغ نهایی برسد تحولات بسیاری را شاهد خواهیم بود.